gradient sus
gradient mijloc
gradient mijloc

Politica de confidentialitate

RPC va poate solicita inregistrarea si furnizarea de informatii personale, cum ar fi atunci cand achizitionati produse de la magazinul online, descarcati software, inregistrati produse noi, accesati informatii despre produse, caracteristici sau programe, va inscrieti intr-un concurs sau o tragere la sorti sau accesati o pagina care necesita autorizare. De asemenea, RPC poate colecta informatii despre cartile de credit pentru facturarea produselor si serviciilor achizitionate.


Informatiile personale pot include numele dvs., adresa e-mail, ID-ul de utilizator, numele de domeniu, adresa URL, adresa de corespondenta si numarul de telefon. De asemenea, RPC poate colecta informatii demografice, cum ar varsta dvs., sexul, codul postal, nivelul de studii, venitul pe familie, sistemul de operare, preferintele, punctele de interes si informatiile favorite, precum si daca sunteti un utilizator in interes personal sau de afaceri. Daca alegeti sa nu va inregistrati si sa nu furnizati aceste informatii, veti putea totusi utiliza cea mai mare parte a site-ului Web RPC. Din pacate, nu veti putea accesa zonele care necesita inregistrare.


In plus, cand alegeti sa utilizati serviciul nostru de recomandare pentru a-i spune unui prieten despre site-ul nostru, va vom cere numele si adresa e-mail a acestuia. RPC ii va trimite automat o singura data prietenului dvs. un e-mail invitandu-l sa viziteze site-ul. RPC nu stocheaza aceste informatii si le utilizeaza numai in scopul trimiterii acestui e-mail unic.

Copyright © 2017 Dai-Tech SRL. Toate drepturile rezervate.

bara gri meniu jos
gradient negru meniu jos
x
   Politica de confidentialitate
CaptchaCAPTCHA ImageReload image

Cod de securitate: