gradient sus
gradient mijloc
gradient mijloc

Dezvoltare de produs nou

 

 

Putem construi orice reper nou pe baza ideilor si specificatiilor clientului. Avem cunostintele necesare pentru a realiza un produs atractiv si competitiv pe piata. Oferim asistenta de specialitate in cadrul tuturor etapelor de dezvoltare: realizarea schitei de concept, realizarea modelului 3D, realizarea schemei electronice si a design-ului de ambalaj. Fiecare reper nou este atent testat pentru a evita esecurile de productie si pentru a obtine un standard ridicat de calitate inainte ca bunul final sa fie livrat beneficiarului.

 

Prima parte in crearea unui nou produs presupune elaborarea unei schite pe baza ideeilor clientului in ceea ce priveste aspectul si publicul tinta. Sunt realizate mai multe versiuni de design ale produsului ce sunt prezentate clientului pana cand el este pe deplin multumit de aspectul viitorului reper.

 

In continuare schita 2D va fi transpusa intr-un model 3D (tri-dimensional) si se va realiza conturul pentru integrarea componenetelor hardware in functie de specificatiile tehnice stabilite in prealabil. In acest pas o sa alegem toate tipurile de materiale care urmeaza sa fie folosite precum si culorile lor exacte. Clientul este indeaproape consultat cu privire la fiecare pas nou din cadrul lantului de dezvoltare. Nici o decizie nu este pusa in aplicare pana nu este aprobata de catre beneficiar.

 

In etapa inginereasca sunt alese componentele hardware si sunt implementate functiile tehnice. Pentru a gasi cele mai bune solutii pentru viitorul reper inginerii nostri lucreaza in stransa legatura cu designerii de produs pe baza specificatiilor clientului. Dupa teste intensive efectuate de catre departamentul de QA versiunea finala a produsului este prezentata beneficiarului inainte de a intra in productia de masa. Tot in aceasta etapa sunt finalizate si ambalajele pentru produs, trimitandu-le in prealabil spre aprobare.

 

Reperul fiind finalizat productia in masa poate sa inceapa. Pentru ca produsele sa primeasca cel mai inalt grad te atentie si pentru a elimina posibile defectiuni de fabricatie lucram cu cele mai bune facilitati de ansamblare IT din Asia.

 

Pe langa dezvoltarea de noi produse oferim, de asemenea, posibilitatea de a personaliza orice reper RPC existent schimband specificatiile tehnice, detaliile de proiectare sau aspect. Inainte de a incepe productia in masa examinam cu atentie produsul pentru a ne asigura ca cerintele de calitate impuse de beneficiar sunt indeplinite.

 

Cu scopul de a atinge un nivel de competitivitate ridicat in aceasta industrie am dezvoltat parteneriate puternice si de incredere cu facilitati de productie de top din Taiwan si China.

Copyright © 2017 Dai-Tech SRL. Toate drepturile rezervate.

bara gri meniu jos
gradient negru meniu jos
x
   Dezvoltare de produs nou
CaptchaCAPTCHA ImageReload image

Cod de securitate: