gradient sus
gradient mijloc
gradient mijloc

Termeni de utilizare si restrictii legate

Scopul acestui site este sa ofere informatii cumparatorilor nostri. RPC face tot posibilul ca informatiile oferite in acest website sa fie cat mai complete si precise, dar nu poate garanta acuratetea acestora. Vizitatorii catre si utilizatorii acesti website nu pot dobandi nici un drept din informatiile afisate pe acest website. Toate informatiile sunt susceptibile la schimbari de pret, greseli gramaticale, erori sau influentele pietei. Imaginile afisate au doar scop ilustrativ.

In piete diverse, RPC specifica pretul de retail recomandat pentru a indica nivelul de pret la care cumparatorul sa se astepte in magazin. Totodata, dealerii si retailerii nu pot, sub nici o conditie, sa fie obligati sa urmeze pretul RPC de retail recomandat pentru magazine.Acesti “Termeni de utilizare si restrictii legale” sunt intelegerea dintre dumneavoastra si RPC si guverneaza utilizarea dumneavoastra a acestui website ca si vizitator sau contribuitor de continut. Folosinta si accesul de informatii al acestui website sunt in deplin acord cu acesti “Termeni si conditii” deci in consecinta va rugam sa ii cititi cu atentie inainte de a folosi acest website. RPC isi rezerva dreptul de a limita sau a incheia accesul dumneavoastra pe acest website.


ACCESAND SI FOLOSIND ACEST WEBSITE IN ORICE FEL SUNTETI DE ACORD CU ACESTI TERMENI DE UTILIZARE SI RESTRIILE LEGALE. DACA NU SUNTETI DE ACORD TO TOTI ACESTI TERMENI SI CONDITII, NU FOLOSITI INFORMATIILE PREZENTATE PE ACEST WEBSITE IN NICI UN MOD.

Schimbari aduse website-ului

In efortul nostru de a imbunatati constant acest website si utilitatea acestuia, e posibil ca sa adaugam servicii aditionalte sau sa aducem schimbari serviciilor existente. In eventualitatea ca RPC va face aceste modificari, acesti “Termeni de utilizare si restrictii legale” se aplica noilor servicii si modificarilor aduse serviciilor existente.

Marca RPC

RPC, Logo-ul RPC si produsele RPC la care se face referire sunt marci sau marci inregistrate ale RPC. Absenta unui nume de produs sau a unui logo de pe acest website nu constituie renuntarea la marca inregistrata RPC sau la oricare alte drepturi intelectuale privitoare la nume sau logo.

Denegari de responsabilitate

Tot continutul inclus in acest website, cum ar fi textul, grafica, logo-urile, icoanele de buton, imagini, clipuri audio & video, download-ul digital, compilari de informatii, si software este dreptul exclusiv RPC sau propritarilor respectivi.

Folosirea acesti website

RPC, logo-ul RPC si produsele RPC sunt marci inregistrate si protejate de legea copyright-ului, competiei neloiale, si a altor legi si nu pot fi copiate sau imitate in intregime sau in parte. Nici un logo, element grafic, sunet, video sau imagine din orice website RPC nu pot fi copiate sau retransmise fara permisiunea in prealabil RPC.

Informatiile de pe acest website sunt furnizate pentru scopuri informationale si pot face subiectul unor schimbari fara anunt in prealabil. Este furnizat “ASA CUM ESTE” si fara nici o garantie. Orice risc aparut din folosirea informatiilor de pe acest website va ramane la cititor.

IN NICI UN CAZ RPC NU VA FI FACUT RESPONSABIL PENTRU PENTRU ORICE DEFECT INDIRECT, CONSECVENT, INCIDENTAL, SPECIAL, REPRESIV SAU DE ALTA NATURA (INCLUZAND, FARA LIMITARE LA, INTRERUPEREA AFACERII SAU PIERDEREA INFORMATIILOR AFACERII), REIESITE DIN SAU IN CONEXIUNE CU DISPONIBILITATEA, PERFORMANTA SAU FOLOSIREA INFORMATIILOR CONTINUTE PE PE ACEST WEBSITE, CHIAR DACA RPC A FOST AVERTIZAT IN PREALABIL DESPRE ASEMENEA DEFECTE.

Link-uri catre alte site-uri

Legaturi catre alte website-uri sunt disponibile pe site-ul web RPC si aceste legaturi va permit sa parasiti site-ul RPC. Site-urile catre care se fac legaturile nu se afla sub controlul RPC si in consecinta RPC nu este responsabil de continutul niciunui site la care s-a facut legatura sau alte altor legaturi facute din site-ul respectiv. Aceste legaturi sunt furnizate doar pentru convenienta si nu implica sustinerea sau recomandarea de catre RPC. Deci, RPC nu aproba sau face vre-o reprezentare despre ele, sau orice alta informatie, software sau alt produs sau material gasit acolo , sau orice rezultat ce poate fi obtinut din utilizarea lor. Daca decideti sa accesati oricare din aceste site-uri legate cu acest website o veti face pe riscul dumneavoastra.

Denegari de responsabilitate software si de driver

In nici o ipostaza RPC nu va fi raspunzator pentru orice prejudiciu (indirect, consecvent, incidental, special sau represiv) sau orice prejudiciu de pierdere de informatii, profituri, neglijenta sau oricare actiune intortocheata, ce decurg din sau in conexiune cu folosirea software-lor, drivere-lor sau documentelor.

Limitarea raspunderii

In nici o eventualitate RPC, distribuitorii acestuia sau alt membru tert mentionat in acest website vor fi raspunzatori de orice tip de daune ce rezulta din folosinta, inabilitatea de a folosi, rezultatul folosirii acestui website, oricare din website-urile legate sau materialele ori informatia ori serviciul ce il contine oricare sau toate din aceste site-uri, indiferent daca e bazat pe garantie, contract sau oricare alta forma legala. Daca prin folosirea materialelor, informatiilor sau serviciilor din acest website rezulta actiuni de tip servicii, reparatii sau corecturi de echipament si date, dumneavoastra va asuamti costul cu privire la acestea. Aplicarea legii poate sa nu aprobe exludere sau limitarea de daune limitate sau incidente asa ca limitarea sau excluderea acestuia poate sa nu fie aplicata dumneavoastra.

Legi aplicate

Acest website este administrat de RPC din birourile sale din Timisoara, Romania. RPC nu precizeaza ca materialele sau serviciile din acest website sunt valabile in exteriorul Romaniei, iar accesul la ele din teritorii in care acest tip de continut e ilegal e interzis. Nu aveti dreptul de a folosi sau exporta sau re-exporta materiale sau servicii catre acest website sau orice copie sau adaptare care incalca legile sau regulamentele in vigoare inclunzand fara limitare legile de export sau regulamentele Romaniei de export. Daca alegeti sa acesati acest website din afara Romaniei, o faceti pe propria initiativa si sunteti responsabil in conformitate cu legile locale. Acesti termeni si conditii guverneaza si sunt interpretati in concordanta cu legile Romaniei, fara a da efect principiilor de orice fel sau conflictelor de legi.

Informatii generale

RPC poate sa revizuiasca acesti “Termeni si conditii” oricand la aceasta pagina. Va sfatuim sa vizitati aceasta pagina din cand in cand pentru a va pune la curent cu ultima versiune de “Termeni de utilizare si restrictii legale”.


Toate drepturile neacordate in mod expres in acest document sunt rezervate.


Daca aveti unele intrebari sau ingrijorari legate de termenii si conditiile RPC va rugam sa ne contactati.

Copyright © 2017 Dai-Tech SRL. Toate drepturile rezervate.

bara gri meniu jos
gradient negru meniu jos
x
   Termeni si Conditii
CaptchaCAPTCHA ImageReload image

Cod de securitate: